Transport Online - XPO Logistics opent nieuwe multimodale hub in het Spaanse Vigo

XPO Logistics opent nieuwe multimodale hub in het Spaanse Vigo

XPO Logistics opent nieuwe multimodale hub in het Spaanse Vigo
05-11-2019 13:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

SANTANDER - XPO Logistics heeft zijn netwerk in Spanje uitgebreid met de opening van een multimodale transporthub in Vigo (Galicië). De 3.000 vierkante meter grote locatie verdubbelt de bedrijfsruimte in Vigo om klanten in de provincie Pontevedra te ondersteunen.

De nieuwe site is uitgerust met 22 cross-docks ter ondersteuning van XPO's volledige gamma van binnenlands en internationaal vrachtvervoer, waaronder groupage (LTL) en volledige vrachtwagenladingen (FTL), evenals last mile service. XPO's last mile service is gespecialiseerd in de levering en installatie van zware en/of volumineuze goederen, zoals meubels, apparaten en grote elektronica.

Massimo Marsili, managing director, transport - Iberia, XPO Logistics, zei: "We zijn verheugd om onze last mile service in Spanje uit te breiden met de lancering van onze Galicia hub. We gebruiken onze uitgebreide last mile-expertise om retail- en e-commerce-klanten te helpen loyaliteit op te bouwen door middel van een superieure consumentenervaring. Bovendien hebben we nu een grotere springplank voor het verhogen van de capaciteit in de vele andere sectoren die we bedienen."

XPO heeft drie hubs in Galicië, die meer dan 1.000 klanten in diverse sectoren bedienen, met name in de voedings- en drankensector en de automobielsector. Het bedrijf is de LTL-marktleider in Spanje, met 60 vestigingen die het transport van meer dan 4 miljoen pallets per jaar beheren. Alle vestigingen van XPO in Spanje verbruiken 100% hernieuwbare elektriciteit als onderdeel van het streven van het bedrijf naar duurzaamheid.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,656
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions