Transport Online - Pals levert twee nieuwe DAF's aan Bredenoord Aggregaten

 


Pals levert twee nieuwe DAF's aan Bredenoord Aggregaten

Pals levert twee nieuwe DAF's aan Bredenoord Aggregaten
04-11-2019 16:54 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

APELDOORN/VAASSEN - Garagebedrijf Pals uit Vaassen heeft onlangs weer een bijzondere order geschreven. Ze leverden in één keer twee DAF-trucks aan Bredenoord Aggregaten uit Apeldoorn. Denny Testerink, transportmanager bij Bredenoord, nam de sleutels van de twee DAF XF 530 FAK-bakwagens in ontvangst van Bert Pals. “Deze mooie configuratie is samengesteld met de engineers van beide bedrijven en met de desbetreffende opbouwer (HSE uit Vaassen)”, aldus de heren.

Bert Pals van het Vaassense garagebedrijf vertelt: “Bredenoord is al jaren een zeer goede klant van ons. We zijn blij dat ze dit glimmende DAF-duo bij ons hebben besteld. We hebben de nodige extra accessoires toegevoegd aan de trucks.” Zo zijn de DAF’s voorzien van een luchtgeveerde Space Cab-cabine. Ze hebben een 530 pk zware MX-13 motor.

“Erin is onder andere een Xtra Leather Air-chauffeursstoel met exclusieve leren bekleding te vinden. Ook zijn er een koellade, radio met DAB, truckphone, Predictive Cruise Control, airbag in het stuurwiel en Alcoa Dura Bright-velgen aan de trucks toegevoegd.”

Verder bevat het DAF-duo een geautomatiseerde Traxon versnellingsbak, een MX Engine Brake, een ZF-intarder, een stand airco en een luxe lichtbak, aldus Bert Pals. “Over verlichting gesproken: er is voor extra zichtbaarheid ook nog diverse led-verlichting aan de buitenkant van de truck gemonteerd.”

De cabine is gespoten in de welbekende Bredenoord huisstijl. Denny Testerink vertelt waar het DAF-duo zoal voor gebruikt gaat worden: “De voertuigen worden ingezet in het (inter-)nationale transport voor de plaatsing van onze aggregaten et cetera.”


 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,582
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden