Transport Online - Toscon opent nieuwe werkplaats in Nieuwegein

Toscon opent nieuwe werkplaats in Nieuwegein

Toscon opent nieuwe werkplaats in Nieuwegein
04-11-2019 16:48 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NIEUWEGEIN - Onlangs heeft Toscon Trailer Service, onderdeel van TIP, een nieuwe vestiging geopend in Nieuwegein. De werkplaats is volledig uitgerust om de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan trailers uit te voeren.

De nieuwe werkplaats is uitgerust met vier straten, een wasstraat, APK-straat en twee straten waar Carrier actief is met koelonderhoud. Daarnaast is de werkplaats uitgerust om LPK keuringen uit te voeren en beschikt het over de apparatuur om ABS/EBS uit te lezen en te parameteren. Klanten kunnen dus voor de meeste soorten traileronderhoud en –reparaties terecht bij de werkplaats in Nieuwegein.

Op dit moment zijn er vier medewerkers werkzaam: drie monteurs en een werkplaatsmanager. Sjeron de Vos, werkplaatsmanager vertelt: "We zijn met een goede groep gestart en we zijn volledig operationeel. Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken en om zijn onderhoud hier te laten plegen."

De Toscon vestiging in Nieuwegein is de dertiende werkplaats voor Toscon in Nederland. Met deze uitbreiding is de landelijke dekking van Toscon nog groter. Klanten kunnen in heel Nederland terecht voor onderhoud en reparatie aan hun trailers.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions