Transport Online - MSC Grandiosa, nieuw vlaggenschip van MSC Cruises, komt naar Rotterdam

MSC Grandiosa, nieuw vlaggenschip van MSC Cruises, komt naar Rotterdam

MSC Grandiosa, nieuw vlaggenschip van MSC Cruises, komt naar Rotterdam
01-11-2019 10:14 | Cruises | auteur Redactie

ROTTERDAM - Maandagochtend 4 november omstreeks 10.00 uur arriveert MSC Grandiosa aan de Holland Amerikakade van Cruiseport Rotterdam. Volgens eigenaar MSC Cruises gaat het om het meest milieuvriendelijk en meest innovatieve cruiseschip ter wereld. Het schip is dan ook het nieuwe vlaggenschip van de Zwitserse rederij.

MSC Grandiosa is 331 meter lang en kan ruim 6.200 passagiers aan boord hebben. Het schip is gebouwd in St Nazaire, Frankrijk en op weg naar Hamburg. Daar wordt het zaterdag 9 november gedoopt. In 2020 komt het zusterschip MSC Virtuosa in de vaart.

Msc Grandiosa is van alle gemakken voorzien met vele eet- en drinkgelegenheden, entertainment, zwembaden en exclusieve Yacht Club. Daarnaast is het ook nóg milieuvriendelijker dan haar MSC voorgangers, inclusief zeer moderne scrubbers.

Op het moment dat MSC Grandiosa in Rotterdam aan de kade ligt, zullen reisagenten aan boord gaan en (een deel van hen) de reis maken naar Hamburg.

“Cruise Port Rotterdam is zeer verheugd met haar komst. Cruise Port Rotterdam noteert voor 2019 een totaal van 102 scheepsdagen. Voor 2020 staan op dit moment 110 scheepsdagen gereserveerd”, aldus Nick Hoogeweij van Cruiseport Rotterdam.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions