Clicky

 
Transport Online - Voertuigen bouwers blijven staan op A12

Voertuigen bouwers blijven staan op A12

Voertuigen bouwers blijven staan op A12
30-10-2019 09:18 | Weer en Verkeer | auteur ANP

DEN HAAG - [update 12:30 uur] De voertuigen van demonstranten die ondanks de afsluiting van de A12 op de Utrechtsebaan zijn doorgereden richting het centrum van Den Haag, blijven daar tot het einde van de protestactie. Daarna leidt de politie de voertuigen zo snel mogelijk weg, meldt de Haagse politie. De demonstranten kunnen vanaf de Utrechtsebaan lopend naar het Malieveld.

De weg was afgesloten met rode kruizen, om drukte in het centrum van de stad te voorkomen. Verderop was de weg geblokkeerd door de politie. Daar konden de bouwers niet verder.

Of de demonstranten die de rode kruizen negeerden worden beboet, kan een politiewoordvoerder nog niet zeggen. De Utrechtsebaan richting de stad, het einde van de A12, blijft tot het einde van de dag gesloten.

De bouwers moesten van de politie eigenlijk naar het stadion van ADO Den Haag om daarvandaan met pendelbussen naar de demonstratie te worden gebracht.

Het programma van de protestactie is om 10.00 uur begonnen en het Malieveld in Den Haag staat vol met bouwers en voertuigen. De actie loopt tot ongeveer 14.00 uur.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,464
Diesel2,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden