Beukers & Jurling Transportdiensten Rotterdam failliet verklaard

Beukers & Jurling Transportdiensten Rotterdam failliet verklaard
21-11-2008 16:51 | Faillissementen | auteur de redactie
ROTTERDAM - Beukers & Jurling Transportdiensten B.V, aan de Mandemakersstraat in Rotterdam Hoogvliet is dinsdag 18 november door de rechtbank failliet verklaard. Curator Jo Princen van Ploum, Lodder en Princen in de havenstad is bellast met de afwikkeling.

Bij Beukers & Jurling in Bergschenhoek zitten ze met de affaire in de maag. “Dit zorgt voor verwarring. Er zijn een hoop vragen van klanten en leveranciers. Wij zijn het expeditie en vrachtbedrijf. Het bedrijf in Rotterdam is netjes en gezond achtergebleven”, reageert een woordvoerder.

De eigenaar zou het failliete bedrijf in Rotterdam eerder in zijn bezit hebben gehad. Een onderdeel is achtergebleven met de naam Beukers & Jurling. Ook het inmiddels failliete ISE Trucking was eens van de man. Beschuldigingen dat hij bij de verkoop ‘lijken in de kast’ heeft achtergelaten spreekt hij tegen. Ook ontkent de ondernemer dat hij een schuld van 140.000 euro bij het pensioenfonds heeft achtergelaten.

“Nationale Nederlanden loopt fors achter met afrekennota’s. De man uit Bergschenhoek erkent wel dat er een tekort is. Hij zou voorschotnota’s hebben betaald en wil eerst de afrekening zien. En neemt vervolgens de beslissing of hij, of de nu failliete eigenaar moet betalen”, vertelt Frank Pavias van FNV Bondgenoten. De woordvoerder van Beukers & Jurling in Bergschenhoek benadrukt dat het bedrijf niet in problemen verkeert.

Berichten dat de firma in Bergschenhoek betrokken is bij een eventuele doorstart of verkoop van ISE Trucking in Rotterdam spreekt de curator tegen. “Dat bedrijf heeft niets met een doorstart te maken”, stelt Jo Princen. “Maandag wil ik met Transport Online verder op de kwestie ingaan”, zegt hij toe.

(c)Transport Online - Marcel van der Voort


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden