Ruim 200 tips in zaak bioscoopdoden

Ruim 200 tips in zaak bioscoopdoden
28-10-2019 11:24 | Binnenland | auteur ANP

GRONINGEN - De politie in Groningen heeft de afgelopen dagen meer dan tweehonderd tips binnengekregen na de vondst van twee doden in een bioscoop aan het Gedempte Zuiderdiep. Dat gebeurde onder meer na verspreiding van camerabeelden en de naam en toenaam van de 33-jarige verdachte Ergün S.

In een bericht op Twitter worden die tipgevers bedankt door de politie. "Jullie hadden concrete informatie voor ons en ook waren er melders die meedachten in het onderzoek."

De verdachte in de zaak van het echtpaar uit Slochteren dat zaterdag in de bioscoop om het leven werd gebracht, ligt nog altijd in het ziekenhuis. Hij werd zondag bij zijn aanhouding in zijn benen geschoten. De man werd aangehouden en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Het tijdstip van zijn voorgeleiding is nog niet bekend.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden