Clicky

 
Transport Online - Twee nieuwe aanhoudingen in zaak dodentruck

Twee nieuwe aanhoudingen in zaak dodentruck

Twee nieuwe aanhoudingen in zaak dodentruck
25-10-2019 13:45 | Buitenland | auteur Redactie

WARRINGTON - In het Britse Warrington zijn twee aanhoudingen verricht in de moordzaak na de vondst van 39 migranten in een koeltrailer in Grays afgelopen woensdag. Dat heeft de Britse politie vrijdag bekendgemaakt. Het betreft een vrouw van 38 jaar en een man eveneens van 38 jaar oud beiden afkomstig uit Warrington in het noorden van Groot-Brittannië.

De twee worden verdacht van, of de betrokkenheid bij, mensensmokkel en meervoudige moord. ook de 25-jarige Noord-Ierse vrachtwagenchauffeur zit nog altijd vast op verdenking van mensensmokkel en moord.

Woensdagochtend werden in een koeltrailer op het industrieterrein van het Britse Grays 39 dode lichamen gevonden. De 25-jarige chauffeur werd direct aangehouden. De politie van Essex gaat ervan uit dat de 39 personen allen de Chineze nationaliteit hebben.

SMS verstuurd vanuit trailer

Al gaan er inmiddels ook geluiden op dat het Vietnamezen betreft. Britse media hebben met meerdere Vietnamese families contact gehad. Volgens een familie heeft hun dochter vlak voor ze stierf nog een sms naar haar ouders gestuurd waarin ze zei te sterven in een vrachtwagentrailer omdat ze niet meer kon ademen, bericht SkyNews vrijdagmiddag.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,464
Diesel2,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden