Clicky

 
Transport Online - Voorarrest Noord-Ierse vrachtwagenchauffeur met 24 uur verlengd

Voorarrest Noord-Ierse vrachtwagenchauffeur met 24 uur verlengd

Voorarrest Noord-Ierse vrachtwagenchauffeur met 24 uur verlengd
24-10-2019 16:57 | Buitenland | auteur Redactie

GRAYS - De hechtenis van de 25-jarige vrachtwagenchauffeur die verdacht wordt van, of de betrokkenheid bij, de dood van 39 Chinezen wordt met 24 uur verlengd. Dat heeft de politie van Essex donderdagmiddag bekendgemaakt.

De politie vraagt tevens aan zowel journalisten als mensen op sociale media om niet te speculeren over de identiteit van de vrachtwagenchauffeur. 

Plaatsvervangend hoofdcommissaris Pippa Mills zei: “Dit is een ongelooflijk gevoelig en spraakmakend onderzoek en we werken snel en hard om een ​​zo volledig mogelijk beeld te krijgen van hoe deze mensen hun leven hebben verloren. Het bergen van de lichamen is in volle gang en de postmortem- en identificatieprocessen, die langdurig en complex zullen zijn, kunnen daarna beginnen. Onze eerste prioriteit is het behoud van de waardigheid van de 39 mensen die zijn overleden en ervoor te zorgen dat we antwoorden krijgen voor hun dierbaren."

Vanmiddag hebben hoofdinspecteur Craig Saunders en hoofdinspecteur Claire Talbot hun respect betuigd met leden van de Thurrock Council door het open condoleanceboek te ondertekenen bij het gemeentehuis in Grays.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,464
Diesel2,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden