Ontruiming na plofkraak in Spijkenisse

Ontruiming na plofkraak in Spijkenisse
24-10-2019 08:39 | Binnenland | auteur ANP

SPIJKENISSE - Een aantal woningen boven winkelcentrum 't Plateau in Spijkenisse is urenlang ontruimd geweest na een plofkraak op een geldautomaat. De explosie was rond 4.00 uur donderdagochtend, kort na 9.00 uur mochten de bewoners terug naar huis. Naar de daders wordt nog gezocht.

Door de explosie ontstond een enorme ravage. De hulpdiensten waren massaal aanwezig, onder meer om te controleren op een gaslek of instortingsgevaar. Ook de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) kwam ter plaatse om er zeker van te zijn dat er geen explosiegevaar was. De directe omgeving van de pinautomaat blijft voorlopig nog afgezet, het winkelcentrum is wel weer vrijgegeven, meldt de veiligheidsregio.

Twee weken geleden was er al een plofkraak bij winkelcentrum Akkerhof.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden