Clicky

 Dode en gewonden bij ernstig ongeval op A73

Dode en gewonden bij ernstig ongeval op A73 [+foto]
22-10-2019 10:25 | Ongevallen | auteur Redactie | ANP

WIJCHEN - [update 11:42 uur] Op de A73 bij de afslag Wijchen is dinsdagochtend een dode gevallen en zijn drie mensen gewond geraakt door een ongeluk met meerdere voertuigen, meldt de politie. Onduidelijk is hoe ernstig de gewonden eraan toe zijn, maar zij zijn allemaal naar het ziekenhuis gebracht. De snelweg in noordelijke richting tussen Nijmegen-Dukenburg en Wijchen is volgens Rijkswaterstaat tot zeker 16.30 uur afgesloten.

Bij het ongeval zijn twee vrachtwagens, een busje en twee personenauto's betrokken. Een vrachtwagen is gekanteld en ligt overdwars op het wegdek. De weg is bedekt met brokstukken. Een woordvoerder van Rijkswaterstaat spreekt over een ravage. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend. Na het ongeluk rukten de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, massaal uit.

Verkeer richting Nijmegen wordt omgeleid via de A67, A2 en A50. Automobilisten die richting Venlo gaan kunnen ook het best via die snelwegen rijden. Verkeer richting Arnhem moet omrijden via Wijchen (A326). Tussen Wijchen en Beuningen staat inmiddels een lange file.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions