Transport Online - Geen actieve zoektocht naar vermiste Sacco Tange

Geen actieve zoektocht naar vermiste Sacco Tange

Geen actieve zoektocht naar vermiste Sacco Tange
21-10-2019 09:46 | Binnenland | auteur ANP

OOSTERHOUT - De politie gaat maandag niet "actief" verder zoeken naar de 53-jarige Sacco Tange uit Oosterhout, die sinds een week wordt vermist. Maandag is er eerst overleg over wat er verder moet gebeuren en waar en hoe er verder gezocht moet worden, zei een woordvoerder. Mogelijk wordt een van de komende dagen met sonar naar hem gezocht in een kanaal of een meertje bij het natuurgebied bij Den Hout.

De zoektocht in dit gebied in Noord-Brabant heeft zondag niets opgeleverd. Een team van 110 militaire en politieveteranen doorzocht samen met zo'n honderd vrijwilligers en een groep brandweerlieden het natuurgebied bij Den Hout. Onder de vrijwilligers waren veel leden van de plaatselijke hockeyclub, waarvan de twee kinderen van Tange lid zijn.

Het is niet bekend wat er met de man gebeurd is. Het terrein waar werd gezocht, ligt in de buurt waar de vermiste man woont. Hij wandelt er vaak.

De politie heeft gekeken of de man in de tussentijd nog ergens zijn pinpas heeft gebruikt, waardoor zijn verblijfplaats zou kunnen worden afgelezen, maar dat leverde niets op.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,829
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions