Drie doden bij ernstig ongeval op A2

Drie doden bij ernstig ongeval op A2 [+foto]
17-10-2019 16:27 | Weer en Verkeer | auteur ANP

UTRECHT - [update 19:13 uur] De snelweg A2 tussen Utrecht en Amsterdam bij Vinkeveen en Breukelen is donderdagmiddag helemaal afgesloten door een ernstig ongeval. Een auto is via de middenberm op de verkeerde weghelft terechtgekomen en botste daar op tegemoetkomend verkeer, meldt de politie. Bij het ongeval zijn drie personen om het leven gekomen. Daarnaast raakte een persoon gewond.

Aanvankelijk leek het of er sprake was van een spookrijder. Over eventuele slachtoffers of de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De weg blijft in de richting van Amsterdam volgens Rijkswaterstaat zeker tot na de avondspits gesloten.

De ANWB en Rijkswaterstaat verwachten een erg drukke avondspits rondom Utrecht. Ook op de omleidingsroutes rond Utrecht dreigt het enorm druk te worden. "We adviseren automobilisten hun reis uit te stellen, als dat mogelijk is", zegt de woordvoerder van Rijkswaterstaat.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden