Transport Online - Twee medewerkers van pakketdienst Hermes sterven zelfde dag natuurlijke dood bij bedrijf

Twee medewerkers van pakketdienst Hermes sterven zelfde dag natuurlijke dood bij bedrijf

Twee medewerkers van pakketdienst Hermes sterven zelfde dag natuurlijke dood bij bedrijf
17-10-2019 14:01 | Buitenland | auteur Redactie

HALDENSLEBEN - Dinsdagmiddag 15 oktober rond 16:00 uur werd een 45-jarige chauffeur van de Duitse pakketvervoerder Hermes in Haldensleben onwel en overleed ter plekke. Na onderzoek naar de dood van de chauffeur kwam men erachter dat rond 13:00 uur dezelfde middag eveneens een 58-jarige chauffeur om het leven te zijn gekomen. Autoptie heeft aangetoond dat beide mannen een natuurlijke dood zijn gestorven, meldt de Duitse politie donderdag.

Tijdens het onderzoek bleek eveneens dat een 42-jarige medewerker 's ochtends onwel was geworden. Dit bleek echter eveneens puur toeval. De onwelwording van de man bleek een voertvloeisel van een ziekte die de man al onder de leden had.

Het terrein van Hermes in Handelsleben werd uit voorzorg afgesloten en het werk in hetg verzendcentrum werd stilgeleged. In eerste instantie ging de politie uit van een mogelijke giftige stof maar na onderzoek bleek hier geen sprake van.

Uit autoptie blijkt donderdag dat de chauffeurs bij toeval op dezelfde dag om het leven zijn gekomen bij het bedrijf.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,642
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions