KLM schrapt vluchten naar hoofdstad Ecuador

KLM schrapt vluchten naar hoofdstad Ecuador
14-10-2019 13:32 | Algemeen | auteur ANP

SCHIPHOL - KLM vliegt voor onbepaalde tijd niet meer naar de hoofdstad van Ecuador, Quito. De luchtvaartmaatschappij vliegt nog wel naar Guayaquil, de grootste stad van het land. Dat bevestigt de maatschappij na berichtgeving op Luchtvaartnieuws.nl.

De dagelijkse vlucht naar Guayaquil met als tussenstop Quito vanuit Amsterdam gaat nog steeds, maar de tussenstop vervalt. KLM is niet de enige die dit besluit heeft genomen, onder andere Air France en Delta Airlines hebben ook vluchten naar Ecuador geschrapt.

Het reisadvies van Het Ministerie van Buitenlandse Zaken is: "Reis alleen naar Ecuador als het noodzakelijk is." Dit advies is gebaseerd op de avondklok van 20.00 uur tot 05.00 uur, winkels die geplunderd worden en wegblokkades. Wellicht dat de situatie snel verandert, nu er een akkoord is tussen de regering, onder leiding van socialist Lenin Moreno, en de protesterende groeperingen.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden