Michael van Gerwen prolongeert World Grand Prix-titel

Michael van Gerwen prolongeert World Grand Prix-titel
12-10-2019 23:35 | Sport | auteur ANP

DUBLIN - Michael van Gerwen heeft zijn titel op de World Grand Prix geprolongeerd. De beste darter ter wereld versloeg in de finale de Engelsman Dave Chisnall, de nummer 11 van de wereld, met 5-2.

Chisnall verweerde zich goed. Van Gerwen werd tot het uiterste gedwongen en vaak werd de set pas in de vijfde leg beslist. Zo ook de zevende set, waarin Chisnall begon met een 'no score'. Van Gerwen maakte het op zijn eerste pijl af met 'dubbel 6'.

Het toernooi hanteert de spelregel dat iedere leg moet worden begonnen met een dubbel.

Voor Van Gerwen is het de vijfde keer dat hij de World Grand Prix weet te winnen. Hij won het toernooi in 2012 voor het eerst en zegevierde later in 2014, 2016 en 2018. Met zijn titel verdiende Van Gerwen 110.000 pond, omgerekend ruim 126.000 euro.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden