Transport Online - Transportbedrijf Visser Duiven bestaat 100 jaar

Transportbedrijf Visser Duiven bestaat 100 jaar

Transportbedrijf Visser Duiven bestaat 100 jaar
11-10-2019 13:57 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DUIVEN - Transport- en familiebedrijf Visser Duiven bestaat 100 jaar en heeft deze mijlpaal afgelopen weekend op een bijzondere wijze gevierd. Honderd jaar geleden begon ‘opa Jan’ met een boodschappen dienst met paard & wagen in het centrum van Zevenaar. Nu, honderd jaar later, en vier generaties verder binnen het bedrijf, is Visser Duiven uitgegroeid tot een vooraanstaand professioneel logistieke dienstverlener.

Visser Duiven is gespecialiseerd in de distributie van pallets en pakketten binnen 24 uur binnen Nederland en biedt als aanvullende service Warehousing aan. De rijke geschiedenis kenmerkt zich door gestaagde groei en het tonen van lef en ondernemerschap in crisistijden. Dit heeft geresulteerd in dit mooie familiebedrijf dat na diverse locaties in Zevenaar, sinds eind vorige eeuw op de huidige zichtlocatie langs de A12 is gevestigd. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer en wordt er geïnvesteerd in het personeel en de nieuwe technologische mogelijkheden om de dienstverlening te optimaliseren.

Afgelopen zaterdag is samen met het personeel, klanten, leveranciers en andere relaties én hun gezin het jubileumfeest gevierd. De loods was omgetoverd tot een gezellig circus met spectaculaire acts. Onder het genot van een drankje en de vele hapjes die ter plekke werden bereid in de authentieke foodtrucks, hebben de gasten genoten van de adembenemende kunsten van de artiesten van Circus Zanzara. De sfeervolle ambiance gecreëerd door De Geldersche Poort hebben ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke dag was waar nog lang en met veel plezier op terug gekeken zal worden.

Visser Duiven heeft het ontvangen cadeau geld geschonken aan De Jan Braam Stichting.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen