Transport Online - Gewonden steekpartij winkelcentrum Manchester [+video]

Gewonden steekpartij winkelcentrum Manchester

Gewonden steekpartij winkelcentrum Manchester [+video]
11-10-2019 13:31 | Buitenland | auteur ANP/RTR

MANCHESTER - [update 15:55 uur] Vier mensen zijn vrijdag gewond geraakt bij een steekpartij in een winkelcentrum in Manchester. Het winkelcentrum Arndale in de Britse stad is ontruimd. Ook het tramverkeer bij het winkelcentrum werd stilgelegd.

De Britse politie heeft een man van rond de 40 jaar gearresteerd die betrokken zou zijn geweest bij de steekpartij. De antiterrorisme-eenheid van de politie start een onderzoek naar het incident. Eerder was melding gemaakt van vijf gewonden, maar dat klopt niet, zegt de politie van Manchester.

Op beelden is te zien dat een man wordt getaserd door agenten. Een 19-jarige vrouw is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht, evenals een andere vrouw van wie de leeftijd niet bekend is. De toestand van beiden is stabiel, aldus de politie. Ook een 50-jarige man is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Een vierde slachtoffer, een vrouw van in de 40, hoefde niet naar het ziekenhuis. Zij bleek niet gestoken, bleek nadat ze door hulpdiensten was beoordeeld.

Over het motief van de aanval is nog niets duidelijk. "In dit vroege stadium houden we rekening met alle mogelijke motieven, omdat we de precieze omstandigheden rond dit vreselijke incident nog niet kennen", laat de politie van Manchester weten. "Gezien de locatie van de aanval en de aard ervan, leidt de antiterrorisme-eenheid het onderzoek."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,686
Diesel1,310

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions