Transport Online - Boekestijn Transport Service bestaat 25 jaar

Boekestijn Transport Service bestaat 25 jaar

Boekestijn Transport Service bestaat 25 jaar
11-10-2019 10:00 | Transport | auteur Redactie

MILL - 1994: De broers Arno en Peter Boekestijn sluiten een zojuist gekochte computer aan op een thuisnetwerk. Boekestijn Transport Service is geboren! Na een succesvolle start wordt er in 1995 een verhuizing naar een eigen kantoorpand in het dorp Mill gerealiseerd. De eerste trucks worden aangeschaft en vanaf dat moment zie je de groene Boekestijn letters op de weg. Klanten staan in de rij voor het transport richting (voornamelijk) Rusland. In 1999 is Boekestijn Polen een feit.

Door de tijd heen zie je steeds meer vrachtwagens met de groene Boekestijn letters op de weg. In het jaar 2008 nog 100 trucks op de weg. Op dit moment, door een specialisatie in verschillende vormen van High Value transport, 360 trucks. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Ierland, Wit Rusland, Moldavië en Macedonië is Boekestijn Transport Service uitgegroeid tot een Europese specialist in de High Value, Pharma & Fashion transport markt.

Dit jaar viert Boekestijn Transport Service haar 25e verjaardag. Helaas heeft directeur Arno Boekestijn dit niet mee mogen maken. Hij overleed totaal onverwachts twee weken voor het bereiken van deze mijlpaal aan de gevolgen van een hartaanval.

Met trots maar ingetogen wordt er in besloten kring bij het jubileum stil gestaan. Met snel ingeschakelde hulp en de grenzeloze support van alle collega’s wordt het wegvallen van Arno opgevangen.

Hierdoor is Boekestijn Transport Service in staat zijn ambities door te zetten, waarvan de inzet van 20 nieuwe Mercedes Actrossen Gigaspace het voorbeeld zijn. Ter ere van het 25 jarig bestaan is één van de nieuwe spiegelloze trucks uitgerust als een speciale jubileumeditie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions