PAX brengt 6 meter brede Japanse brug naar Hasselt in België

PAX brengt 6 meter brede Japanse brug naar Hasselt in België
10-10-2019 17:09 | Speciaal Transport | auteur Redactie

HEERENVEEN - Vandaag is een complete brug van 21 meter lang aangekomen en geplaatst in het Belgische Hasselt. De fietsbrug is bestemd voor de grootste Japanse tuin van Europe. Door de breedte van 6 meter moest het transport vanuit Heerenveen in de nacht plaatsvinden.

De 20 ton zware brug is een productie van Groot Lemmer uit Heerenveen. Middels een bovenloopkraan en twee autolaadkranen werd de brug hier gisterochtend al geladen op de 5-assige semi-dieplader. Na enkele malen tegen het verkeer in te rijden, het weghalen van verkeersborden en tweemaal politiebegeleiding kwam het transport aan in Hasselt.

Door een grondig routeonderzoek verliep het hele traject op rolletjes. Ook door vooraf de bouwplaats goed te inspecteren was de eindlocatie van de fietsbrug perfect volgens plan voorbereid.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden