Prof. mr. Pieter van Vollenhoven opent vernieuwd DAF Museum

Prof. mr. Pieter van Vollenhoven opent vernieuwd DAF Museum
10-10-2019 17:04 | Overig | auteur Redactie

DEN HAAG/EINDHOVEN - Prof. mr. Pieter van Vollenhoven opent vrijdagmiddag 8 november in Eindhoven het DAF Museum, dat is uitgebreid en vernieuwd.

De collectie van het DAF Museum toont de geschiedenis van Van Doorne’s Automobiel Fabriek, DAF. In het museum zijn de bedrijfswagens, bussen, militaire voertuigen en rallyvoertuigen te zien die door DAF zijn ontwikkeld. Ook is er een grote collectie personenvoertuigen, waaronder prototypen die nooit in productie zijn gegaan.

Na de officiële opening krijgt prof. mr. Van Vollenhoven een rondleiding door het museum en spreekt hij met een aantal van de ruim 150 vrijwilligers die voor het museum actief zijn.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden