Transport Online - Bakker Bedrijfswagens start failliet Van Ginkel Trucks Utrecht en Ederveen door

Bakker Bedrijfswagens start failliet Van Ginkel Trucks Utrecht en Ederveen door

Bakker Bedrijfswagens start failliet Van Ginkel Trucks Utrecht en Ederveen door
10-10-2019 16:51 | Faillissementen | auteur Redactie

AMERSFOORT - Bakker Bedrijfswagens, onderdeel van de Bakker Groep, heeft op 10 oktober de voormalige Van Ginkel Trucks vestigingen in Ederveen en Utrecht overgenomen. Een significant deel van het personeel van deze vestigingen dat door het faillissement van Van Ginkel Trucks geen baan meer had is door Bakker Bedrijfswagens in dienst genomen. Bij Bakker Bedrijfswagens zijn na de overname 250 medewerkers in dienst.

Bakker Bedrijfswagens is naast leverancier van DAF Trucks ook leverancier van Iveco Daily en Fiat Professional. Bakker Bedrijfswagens bedient met haar uitgebreide netwerk het hele verzorgingsgebied Midden- en Oost Nederland. Het netwerk omvat vanaf 10 oktober de locaties in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Duiven, Ederveen, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel, Utrecht en Winterswijk.

Met de uitbreiding in Ederveen en Utrecht haalt Bakker Bedrijfswagens specialistische kennis in huis op het gebied van Off-Road voertuigen, waaronder Ginaf. Deze activiteiten zullen uiteraard worden doorgezet en verder uitgebreid.

Bakker Bedrijfswagens is onderdeel van het familiebedrijf Bakker Groep. De Bakker Groep heeft naast de Bedrijfswagendivisie een Logistieke divisie werkzaam in Warehousing, Distributie en Transport van food in een temperatuurrange van vries tot geconditioneerd. De Bakker Groep is actief in Nederland met vestigingen in Zeewolde, Tilburg en Heerenveen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,669
Diesel1,281

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions