Hessing neemt uienverwerker Peter CV over

Hessing neemt uienverwerker Peter CV over
09-10-2019 13:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DINTELOORD - Hessing kondigt vandaag de overname aan van de firma Peter CV, een uienverwerker in de Gemeente Dinteloord, Noord-Brabant. De overeenkomst voor de overname is deze week door beide partijen ondertekend. Uienspecialist Peter CV levert gesneden uien aan diverse opdrachtgevers, waaronder een grote quick service restaurantketen, en hanteert een hoge kwaliteitsstandaard.

Peter CV zal onder de paraplu van Hessing zelfstandig opereren. De medewerkers van Peter CV blijven werkzaam op de productielocatie in Dinteloord. Ook de twee huidige directeuren zullen aanblijven ten behoeve van de continuïteit en het behoud van kennis en ervaring. Met de overname haalt Hessing de productiefaciliteiten in huis om uien op een separate plek te produceren.

Focus op productgroep uien

Frank Hessing, Algemeen Directeur Hessing: “We kunnen door deze belangrijke overname een flinke kwaliteitsverbetering van producten met ui bewerkstelligen. Peter CV kan, door zijn  specialisme in uien, efficiënter en verser produceren. Het schillen van de uien in Dinteloord levert een forse winst in versheid op en zo ook een kwaliteitsverbetering in onze eindproducten met ui. Daarbij past de overname goed in onze strategie waarbinnen altijd aandacht is voor verdere kwaliteitsverbetering. De kracht van de huidige Peter CV-organisatie is de focus op één product. De separate productie van uien willen we daarom ook in stand houden.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,770
Diesel1,450

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden