Gebroeders Crijns ontvangt eerste Belgische LAG onderlosser

Gebroeders Crijns ontvangt eerste Belgische LAG onderlosser
08-10-2019 17:36 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BREE - LAG Trailers presenteerde vorig jaar op de IAA-beurs te Hannover zijn nieuwe onderlosser. Na marktintroducties in de buurlanden ontvangt Crijns als eerste Belgische vervoerder de nieuwe onderlosser.

LAG herintroduceerde de onderlosser het afgelopen jaar op de Duitse markt. Ook in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk heeft het vernieuwde type al voet aan de grond. Bedrijven zoals Cemex en TIP Trailers Service sprongen onmiddellijk op de kar.

In België is het vervoerder Gebroeders Crijns die als eerste een LAG onderlosser weet te strikken.

Directeuren Peter en Marc Crijns geven aan dat beide firma’s al bijna 30 jaar samenwerken. "De onderlosser is een nieuw gegeven in onze partnership. We hebben vertrouwen in LAG en het product heeft ons enorm overtuigd."

Crijns ontvangt het 2019 model van de LAG-onderlosser. Naast verbeteringen in de gebruiksvriendelijkheid en een esthetischere look biedt deze versie, dankzij de modulaire bouwwijze, meer mogelijkheden in het leidingwerk.

LAG heeft sinds vorige herfst al meer dan 70 onderlossers aan de man gebracht. In de komende maanden worden er nogmaals 30 afgeleverd.

CEO Rob Ramaekers geeft aan tevreden te zijn met de cijfers: "Als ‘nieuwe’ speler op de markt brachten we onmiddellijk 100 onderlossers op korte termijn aan de man. Dat is zeker opmerkelijk. Belangrijker is de positieve feedback van de klanten. We zijn op de juiste weg. Nu richten wij ons op verdere uitbreiding in deze producttak!"NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,457

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden