Transport Online - 100ste Volvo voor 100-jarig Oegema Transport

100ste Volvo voor 100-jarig Oegema Transport

100ste Volvo voor 100-jarig Oegema Transport
08-10-2019 11:55 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

RIJSSEN - Op de honderdste verjaardag van transportbedrijf Oegema heeft een delegatie van Nijwa Groep de honderdste Volvo-truck aan het transportbedrijf uit Dedemsvaart overhandigd.

Op 5 oktober 2019 werd het 100-jarig bestaan van Oegema Transport gevierd. Een memorabel moment voor de transportspecialist. Ook voor Volvo Trucks dealer Nijwa Groep was er een mijlpaal op deze dag te vieren. Met het overhandigen van de sleutels van vier nieuwe Volvo FM trekkers werd de 100ste Volvo truck aan Oegema Transport toegevoegd.

"In Transportbedrijf Oegema herken ik veel van ons eigen bedrijf. Beide echte familiebedrijven waar we vanuit ons vak keihard ons best doen om onze klanten te helpen. Beide bedrijven zijn nuchter en oplossingsgericht. En daarin vinden we elkaar al 30 jaar en mogen wij nu onze 100ste Volvo Truck leveren", geeft Gerrit Hallink, verkoopadviseur Volvo Trucks bij Nijwa Rijssen aan.

De vier nieuwe Volvo FM trekkers zijn onder andere voorzien van meerdere pakketten zoals Volvo Dynamic Steering, een Rest en Relax pakket, Visibility Pro-pakket en Active Safety-pakketNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,326

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions