Dode stadhuis Deventer is gemeenteambtenaar

Dode stadhuis Deventer is gemeenteambtenaar
04-10-2019 10:52 | Binnenland | auteur ANP

DEVENTER - [update 12:30 uur] De dode die vrijdagochtend in het stadhuis in Deventer is gevonden, is een 62-jarige medewerker van het team Beleid. Een collega trof het stoffelijk overschot aan op de eerste verdieping, in een niet-publiek deel van het gebouw, meldt een woordvoerder van de gemeente.

De politie kreeg rond 07.45 uur een melding binnen van de vondst van een lichaam in het stadhuis. Volgens de politie is sprake van een natuurlijk overlijden.

Burgemeester Ron König spreekt van een enorm tragisch voorval. "Deze collega is intern bijzonder geliefd en werkt al jaren bij de gemeente Deventer. Hij kende heel veel mensen en heel veel mensen kennen hem. We wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte bij dit onverwachte verlies."

Volgens de woordvoerder van de gemeente is er beveiliging in en om het stadhuis, maar of die als procedure hebben dat beveiligers voor de nacht het hele stadhuis leegmaken, weet hij niet.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden