Vier nieuwe Scania's voor Oegema Transport

Vier nieuwe Scania's voor Oegema Transport
03-10-2019 11:43 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

DEDEMSVAART - Onlangs nam Oegema Transport, uit het Overijsselse Dedemsvaart, vier nieuwe Scania S450 trekkers in gebruik. Met name de vele goede berichten die directeur/eigenaar Sibbele Oegema over het brandstofverbruik en het chauffeurscomfort uit de markt hoorde hebben bijgedragen aan de keuze voor Scania. In een directe confrontatie met de belangrijkste concurrenten heeft de 450 pk 13-liter SCR-only motor in de internationale Green Truck competition 2019 bewezen de allerzuinigste te zijn.

De verlaagde 4x2 trekkers van Oegema zijn comfortabel en zeer compleet uitgerust. De S-slaapcabine met hoog dak heeft onder andere een geïntegreerde standairco en een retarder. 

Directeur/eigenaar Sibbele Oegema licht zijn keuze voor Scania toe: “De Scania’s zijn stoere trucks die de chauffeur veel comfort biedt. Met name in de huidige krappe arbeidsmarkt voor chauffeurs hopen wij met deze nieuwe trekkers een extra troef te hebben om chauffeurs geïnteresseerd te krijgen én te houden. Verder hoorden we zoveel goede berichten over het lage brandstofverbruik dat we zelf eens wilden ervaren hoe de truck zich in ónze dagelijkse praktijk houdt.”

Oegema Transport is één van de grootste vervoerders van Oost-Nederland. Het bedrijf heeft een wagenpark van ca. 300 trekkende eenheden en biedt werk aan ruim 500 medewerkers. De logistiek dienstverlener biedt naast een breed scala aan vervoersactiviteiten ook logistieke diensten aan diverse gerenommeerde opdrachtgevers. In Dedemsvaart beschikt men over een grote op-/overslagcapaciteit en doet men aan warehousing en crossdocking.

Sibbele Oegema, en zijn broer Gerlof, is thans de vierde generatie die leiding geeft aan het familiebedrijf. Dit bedrijf startte in 1919 haar activiteiten en viert dus dit jaar haar 100-jarige jubileum. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden