Transport Online - Nieuwe Volvo FH 500 I-Save voor Gebr. Koot Transport

Nieuwe Volvo FH 500 I-Save voor Gebr. Koot Transport

Nieuwe Volvo FH 500 I-Save voor Gebr. Koot Transport
02-10-2019 17:19 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ROTTERDAM - Onlangs is er bij Gebr. Koot Transport een nieuwe Volvo FH 500 I-Save afgeleverd. De nieuwe vrachtwagen werd geleverd door Volvo Group Truck Center Rotterdam.

"Het was een bijzondere aflevering, aangezien wij inmiddels 70 jaar trouw in Volvo Trucks investeren. Daarnaast werken wij naar ons 100-jarig bestaan toe, vandaar het geschreven detail in de zijkant van het dak: ‘Sinds 1924’", zegt Twan Koot over de nieuwe aanwinst.

De keuze voor de FH 500 I-Save met Turbo Compound technologie werd gemaakt aan de hand van het sterke koppel dat dit blok levert, met de daarmee veelbelovende prestaties en de technologie die er voor zorgt dat de uitstoot wordt vermindert. Daarnaast staat Volvo bekend om haar uiterst goed geprogrammeerde veiligheidssystemen wat ontzettend belangrijk is, zowel voor de chauffeur, als voor het voorkomen van schadegevallen. Het interieur is van alle gemakken en bewegingsvrijheid voorzien waardoor het voor de chauffeur als een tweede huis ervaren kan worden.

"Ons gehele wagenpark is nu voorzien van Euro 6-voeruigen waardoor wij als duurzaam transporteur de toekomst tegemoet gaan!"

Gebr. Koot Transport verzorgt het voor- en natransport van voornamelijk zeecontainers van- en naar de Rotterdamse haven voor verschillende logistiek dienstverleners en directe verladers.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions