Transport Online - OTX Logistics en PVH Europe tekenen voor Abc Square op Schiphol Trade Park

OTX Logistics en PVH Europe tekenen voor Abc Square op Schiphol Trade Park

OTX Logistics en PVH Europe tekenen voor Abc Square op Schiphol Trade Park
02-10-2019 13:24 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - OTX Logistics en PVH Europe vestigen zich als eerste huurders in Amsterdam Business Campus Square, kort Abc Square. Zij zijn daarmee de eerste bedrijven die zich vestigen op Schiphol Trade Park aan de A4 bij Hoofddorp.

Abc Square is een ontwikkeling van Delta Development Group en VolkerWessels Logistics Development. Het bestaat uit 37.000 m² hoogwaardige bedrijfsruimten, kantoren en multifunctionele ruimten. Aan de westzijde bevinden zich de grootschalige bedrijfsruimten voor productie, opslag en logistiek. Het gebouw is niet gekoppeld aan het gasnet maar volledig elektrisch. Het zonnedak van 25.000 m² zorgt ervoor dat het gebouw zelfvoorzienend is.

OTX Logistics en PVH Europe zijn de eerste huurders op het Schiphol Trade Park die nadrukkelijk de meerwaarde zoeken van een duurzame oplossing voor hun logistieke behoefte. OTX Logistics huurt per eind 2019 14.400 m², PVH Europe volgt in het tweede kwartaal van 2020 met 7.000 m².

OTX Logistics is een wereldwijd opererend logistieke dienst- en serviceverlener met ruim 50 kantoren in 16 landen. OTX Logistics specialiseert zich onder andere in de fashion en lifestyle sector waarin het bedrijf de ontwikkelingen op de voet volgt. Abc Square sluit naadloos aan bij het maatschappelijke profiel van OTX logistics waarin CO2 besparing een belangrijk speerpunt is.

PVH Corp. is een van de grootste kledingbedrijven in de wereld met bekende merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein en IZOD. Het bedrijf heeft ongeveer 38.000 medewerkers en opereert in 40 landen. Het energie-positieve en Cradle to Cradle geoptimaliseerde Abc Square, past in de ambitie van PVH om haar producten circulair te maken. Daarnaast heeft PVH zich gecommitteerd om In het jaar 2030 uitsluitend nog energie uit hernieuwbare bronnen te gebruiken.

Met deze verhuur zijn er nog drie units in het gebouw beschikbaar. De koppelbare units van ieder 4.000 m² kunnen flexibel gebruikt worden. Met mogelijkheden voor bijvoorbeeld een showroom, testruimte, productiefaciliteit of kantoor, is het project aantrekkelijk voor een brede groep gebruikers. Of het nu logistieke dienstverleners zijn, regionale handelsondernemingen of bijvoorbeeld fashion en hi-tech bedrijven.

De huurders werden geadviseerd door Hangos Real Estate. Abc Square wordt geadviseerd door Van Gool Elburg en Cushman & Wakefield. Abc Square wordt ondergebracht in een fonds van Barings Core Fund Transaction Sàrl. die het na oplevering zal opnemen in haar portefeuille.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions