Nieuw kruispunt Drie Klauwen zorgt voor betere ontsluiting North Sea Port

Nieuw kruispunt Drie Klauwen zorgt voor betere ontsluiting North Sea Port
30-09-2019 17:12 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

VLISSINGEN - Het nieuwe kruispunt Drie Klauwen waar de N62 op de N254 op elkaar aansluiten is sinds maandag 30 september in gebruik. Het kruispunt zorgt voor een betere ontsluiting van North Sea Port in Vlissingen-Oost.

Ter hoogte van de dorpen Nieuwdorp en ‘s-Heerenhoek komen de Sloeweg (N62), de Bernhardweg en de Westerscheldetunnelweg bij elkaar. Hier ligt dus ook het havenknooppunt Vlissingen-Oost. Om de verkeersveiligheid en de doorstroming op dit punt te verbeteren, zijn drie nieuwe viaducten gebouwd. Vandaar de naam: Drie Klauwen.

Betere ontsluiting North Sea Port 

De wegverbinding zal de ontsluiting met het havengebied aanzienlijk verbeteren. North Sea Port zal beter bereikbaar zijn, het wegvervoer zal vlotter verlopen en het zorgt voor een verdere optimalisatie in de verbinding met het achterland.

Eén rijstrook niet voorzien van asfalt 

Vanwege de vele regen in de dagen voor de oplevering van het kruispunt, is één rijrichting nog niet voorzien van de definitieve asfaltdeklaag. Het gaat om de rijrichting vanaf de Westerscheldetunnel richting Goes. De weg zal op een latere datum van de laatste asfaltlaag voorzien worden en tot die tijd is er één rijstrook beschikbaar en geldt een maximum snelheid van 50 kilometer per uur. NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden