Transport Online - Katoen Natie neemt het Antwerpse transportbedrijf Joosen over

Katoen Natie neemt het Antwerpse transportbedrijf Joosen over

Katoen Natie neemt het Antwerpse transportbedrijf Joosen over
30-09-2019 11:44 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

KALLO - Op 30 september 2019 heeft Katoen Natie het Vlaamse transportbedrijf Joosen overgenomen.

Transport Joosen is een familiaal geleid transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het transport van zeecontainers met een uitgesproken focus op doktransporten. Onder de dagelijkse vakkundige leiding van Kurt Joosen werkt een trouw team van planners, administratief personeel en meer dan 180 chauffeurs.

Met hun jonge en moderne vloot van trekkers en opleggers, aangevuld met een vast team van onderaannemers en gecombineerd met hun sterke focus op software en nieuwe toepassingen, behoort Transport Joosen tot de toonaangevende transporteurs van de Antwerpse Haven.

Via haar zelfstandige transportondernemingen Valkeniersnatie NV en Katoen Natie Trucking NV heeft Katoen Natie reeds een sterke ‘transport’ aanwezigheid in de Antwerpse Haven. De overname van Transport Joosen stelt Katoen Natie in de mogelijkheid om haar inzetbaarheid op transportgebied in de Antwerpse Haven nog verder te versterken en zo de cruciale aan- en afvoer van containers naar haar magazijnen in de Antwerpse haven ook in de toekomst te blijven verzekeren. Dankzij deze overname zal de gecombineerde transportvloot van Katoen Natie immers nog sneller en flexibeler kunnen inspelen op de vragen van alle Katoen Natie en Transport Joosen cliënten.

In het verleden was er al een nauwe samenwerking tussen Transport Joosen en Katoen Natie en deze bestaande succesvolle samenwerking gecombineerd met een zelfde ‘no nonsense’ aanpak in de bedrijfscultuur van de beide ondernemingen heeft de aanzet gegeven tot deze overname.

Ook na de overname blijft Kurt Joosen actief als leidende kracht achter transport Joosen. Alle werknemers van Transport Joosen, de volledige vloot en alle activiteiten van zowel Transport Joosen NV als Traxlars NV worden integraal overgenomen door Katoen Natie NV.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,652
Diesel1,299

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions