Mislukte plofkraak op geldautomaat in Amsterdam

Mislukte plofkraak op geldautomaat in Amsterdam
30-09-2019 10:43 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - In de nacht van zondag op maandag heeft er een mislukte plofkraak plaatsgevonden bij een geldautomaat op de Van Limburg Stirumstraat in Amsterdam. 

De poging heeft volgens de politie rond 03.45 uur plaatsgevonden bij een geldautomaat naast een supermarkt. Een uur later is de melding van een kapotte geldautomaat binnengekomen bij de meldkamer. Toen eenheden van de politie ter plaatse kwamen bij de geldautomaat zagen zij dat er een explosief achter was gebleven. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft onderzoek gedaan naar het explosief en deze onschadelijk gemaakt.

Het was hierdoor enige tijd niet mogelijk voor bewoners hun woning te verlaten. De Forensische Opsporing doet samen met de recherche uitgebreid onderzoek.

De politie is nog op zoek naar de dader(s).Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden