Transport Online - Schiphol in de prijzen bij World Routes Awards 2019

Schiphol in de prijzen bij World Routes Awards 2019

Schiphol in de prijzen bij World Routes Awards 2019
26-09-2019 13:45 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - Schiphol is in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse World Routes Awards 2019 in het Australische Adelaide. Wilco Sweijen (Director Route and Business Development bij Amsterdam Airport Schiphol) won de “Individual Leadership” award. Schiphol sleepte de tweede prijs binnen met de “Highly Commended” vermelding in de categorie “over 50 Million Passengers”.

De World Routes Awards gelden in de luchtvaartindustrie als zeer prestigieuze onderscheidingen. Het winnen van de “Individual Leadership Award” onderschrijft Sweijens inzet gedurende zijn carrière voor routedeveloper voor Schiphol in een internationale omgeving. Met een onderscheiding van Schiphol als “Highly Commended” laten luchtvaartmaatschappijen hun blijk van waardering zien aan Schiphol ten aanzien van de marketing aanpak die zij hebben ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan het helpen van awareness creëren voor een luchtvaartmaatschappij of nieuwe route.

Schiphol liet met de prijs “Highly Commended” in de categorie “Over 50 Million Passengers” Dubai International Airport, Hong Kong International Airport en Istanbul Airport achter zich. Singapore Changi Airport werd eerste en Schiphol kreeg daarmee een mooie tweede plek én ontving een mooie erkenning van luchtvaartmaatschappijen. Ook won Brisbane Airport, een luchthaven waar Royal Schiphol Group een belang in heeft, een award in de categorie “20 -50 Million Passengers”.

“We zijn ontzettend trots op de prijzen die we gewonnen hebben. Het is een mooie erkenning van onze klanten voor het werk dat we doen. Het is fantastisch om met 108 luchtvaartmaatschappijen verspreid over de hele wereld samen te werken en samen succesvol te zijn", aldus Wilco Sweijen, Director Route and Business Development bij Amsterdam Airport Schiphol

Foto's

 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)
 • Sipke Appel
  PH-BXU (MSN 33028)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,822
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions