Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen gekanteld op de A58 [+foto]

Vrachtwagen gekanteld op de A58

Vrachtwagen gekanteld op de A58 [+foto]
24-09-2019 17:12 | Ongevallen | auteur Redactie

KAPELLE - De A58 is richting Bergen op Zoom vanaf Kapelle/‘s-Gravenpolder dicht vanwege een gekantelde vrachtwagen. In beide richtingen staan files.

Het ongeluk gebeurde rond 15.50 uur. Ter plekke kwamen een vrachtwagen en een auto met elkaar in botsing. De vrachtwagen ligt tegen de middenberm. Een deel van de lading afval die de vrachtwagen vervoerde ligt naast de trailer. De auto is inmiddels getakeld. Na de melding werden ook de brandweer en de ambulancedienst opgeroepen maar over eventuele gewonden is nog niets bekend.

Richting Vlissingen staat een file van zo’n drie kilometer, volgens Rijkswaterstaat door kijkers naar de andere rijbaan. De politie heeft naar eigen zeggen inmiddels ook al tientallen weggebruikers beboet die vanuit hun auto hun mobieltje vasthielden om foto's en/-of filmbeelden van het ongeluk te maken.

Inmiddels is richting Vlissingen ook de linkerrijstrook dicht omdat daar door het ongeluk ook rommel op is beland. Verkeer richting Bergen op Zoom wordt omgeleid via omleidingsroute U15. Eerder werd gemeld dat de extra reistijd in die richting circa 20 minuten zou bedragen maar hoe lang de vertraging nu is, is niet duidelijk.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,581

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats