Transport Online - Noodnummer voor Thomas Cook-reizigers

Noodnummer voor Thomas Cook-reizigers

Noodnummer voor Thomas Cook-reizigers
24-09-2019 10:05 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - Garantiefonds SGR heeft een speciaal telefoonnummer ingesteld voor reizigers die met Thomas Cook of Neckermann op vakantie zijn. Zij kunnen bellen naar 070-30 711 11. Dat nummer is alleen bedoeld voor reizigers die al op hun bestemming zijn en in de problemen zijn gekomen.

Het garantiefonds werkt samen met reisorganisatie TUI, die de bellers verder helpt. Ook staan veel reisbureaus de SGR bij. Naast het speciale telefoonnummer is er ook een speciaal e-mailadres in het leven geroepen, neckermann@sgr.nl.

Voor mensen die nog op vakantie zouden gaan, gaat de via Thomas Cook Nederland geboekte reis niet meer door. Deze vakantiegangers krijgen binnenkort informatie over de mogelijkheid een claim in te dienen. Zij kunnen ook naar een bij de SGR aangesloten reisbureau om een andere reis uit te zoeken die wordt verrekend met hun aanspraak op het garantiefonds.

Nederlanders die via boekingswebsite Expedia een reis bij Neckermann hebben geboekt, zullen volgens de SGR geen problemen ondervinden. Deze reizen gaan volgens de stichting gewoon door.

Thomas Cook Nederland deed maandag bij de SGR melding van financieel onvermogen. Er is nog geen sprake van een faillissement. Alle reizen van Nederlanders die via Thomas Cook Nederland met het vliegtuig op vakantie wilden, gaan om die reden niet door.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions