Clicky


Eva Jinek stapt over naar RTL

Eva Jinek stapt over naar RTL
20-09-2019 16:44 | Showbizz | auteur Redactie

HILVERSUM - RTL maakt op vrijdag 20 september bekend dat Eva Jinek (41) vanaf januari aan de slag gaat bij het mediabedrijf. Zij tekent een exclusief vierjarig contract.

Directeur content, Peter van der Vorst: "We zijn enorm blij dat Eva haar carrière als maker en talkshowhost bij RTL voortzet. De gesprekken die Sven Sauvé en ik de afgelopen maanden met haar hadden, waren intens en zeer inspirerend. Haar journalistieke scherpte en sprankelende persoonlijkheid maken haar tot een van de toppers in het vak. Dat heeft ze inmiddels ruimschoots bewezen. Eva is daarnaast een prettig mens met humor en een gezonde dosis zelfspot. Dat geven we bij RTL graag alle ruimte. Eva zal dan ook naast het late avond tijdstip andere programma’s voor ons maken, zoals specials rondom de Amerikaanse presidentsverkiezingen.”

Eva Jinek: “Peter en Sven bieden mij een fantastische kans om mijn liefde voor de late night talkshow verder uit te bouwen. Daarnaast krijg ik de ruimte om mijn online platform, de plek waar ik al mijn journalistieke en persoonlijke interesses kan delen met vooral jonge vrouwen, echt serieus te ontwikkelen. In mijn carrière heb ik altijd lang en goed nagedacht over de keuzes die ik heb gemaakt, en tegelijkertijd ben ik ook altijd op zoek gegaan naar het avontuur, de wedstrijd en daarmee de mogelijkheid om steeds verder te groeien. Mijn keuze om nu bij RTL aan de slag te gaan past daar naadloos bij. Ik verheug me er enorm op om met zo’n enthousiast team te gaan werken en ik kijk met heel veel liefde en plezier terug op de afgelopen 15 jaar bij de NPO. Het is het juiste moment voor iets nieuws en sommige kansen in je leven zijn te mooi om te laten lopen.”

RTL kijkt ernaar uit om samen met Eva Jinek en Beau van Erven Dorens te bouwen aan de late avond van RTL, waar zij ieder een aantal maanden per jaar voor hun rekening nemen. Vanaf januari is Eva Jinek voor het eerst bij RTL te zien.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions