Transport Online - Sligro Food Group ziet mogelijke claim Jumbo & Coop met vertrouwen tegemoet

Sligro Food Group ziet mogelijke claim Jumbo & Coop met vertrouwen tegemoet

Sligro Food Group ziet mogelijke claim Jumbo & Coop met vertrouwen tegemoet
19-09-2019 19:21 | Algemeen | auteur Redactie

VEGHEL - Sligro Food Group laat donderdagavond in een verklaring weten kennis te hebben genomen van een aankondiging van een mogelijke claim aan haar adres van het consortium Jumbo & Coop, voortvloeiend uit de transactie rond de verkoop van EMTÉ aan dit consortium in 2018.

In de fase na de transactie heeft de brutowinstmarge van EMTÉ zich volgens de kopers niet in lijn met hun verwachtingen ontwikkeld.

Sligro Food Group herkent zich niet in de verwijten die door het consortium rond dit thema aan haar adres worden gemaakt en neemt daar afstand van. "De omvang van een mogelijke claim is ons in deze fase niet bekend", aldus de directie.

Sligro Food Group bereidt zich voor op de volgende stappen in dit proces en ziet een eventuele juridische procedure met veel vertrouwen tegemoet.

Jumbo bevestigde tegenover persbureau AFN dat het samen met Coop een claim gaat indienen. "Een juridische procedure is inmiddels opgestart", aldus een zegsvrouw die verder geen "inhoudelijke mededelingen" wilde doen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions