Seacondirecteur Corné Geerts neemt afscheid

Seacondirecteur Corné Geerts neemt afscheid
19-09-2019 17:02 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VENLO - Algemeen directeur Corné Geerts van Seacon Logistics gaat deze onderneming per 31 december aanstaande verlaten. Hij heeft, na een carrière van 25 jaar bij de Venlose logistieke dienstverlener, besloten dat nu het moment is gekomen elders een nieuwe uitdaging aan te gaan.

In een toelichting op zijn vertrekt zegt Geerts “met bijzonder veel genoegen” terug te kijken op zijn loopbaan binnen Seacon. “Maar zo rond het zilveren jubileum heb ik mezelf afgevraagd of ik, na zo’n lange loopbaan bij één onderneming, niet eens elders een nieuwe uitdaging zou willen aangaan. En uiteindelijk ben ik voor mezelf tot de slotsom gekomen dat graag te willen”.

De komende maanden zal Corné Geerts zich op zijn nieuwe toekomst gaan oriënteren. Daarbij worden zijn huidige taken overgenomen door Sylvester van de Logt, de CFO van Seacon Logistics.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden