Clicky

 
Transport Online - Trayler: Transporteurs laten veel geld liggen

Trayler: Transporteurs laten veel geld liggen

Trayler: Transporteurs laten veel geld liggen
19-09-2019 09:53 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

[Gesponsord Artikel]

GRONINGEN - Volgens het Groningse bedrijf Trayler laten transportbedrijven veel kansen liggen met betrekking tot reclame op hun trailers.

Desley Kuiper, eigenaar van Trayler licht toe: "We merken dat transporteurs de enorme reclamevlakken op hun trailers vaak gratis weggeven aan hun klanten, terwijl ze er ook een royale vergoeding per jaar voor kunnen krijgen. Zelfs een vergoeding vragen bij bestaande klanten zou helemaal niet raar zijn, gezien het feit dat trailers gemakkelijk 100.000 km per jaar kriskras door Nederland rijden. Hiermee hebben ze een onderschat advertentiebereik. Mensen kijken steeds minder TV, bedrijven zoeken daarom andere plekken om op te vallen."

Desley legt uit: "Wat ook speelt is dat veel transporteurs vaak werken in één bepaalde branche. Door eigen klanten op de trailers te tonen leidt dit vaak tot irritaties bij andere klanten waar de transporteur ook werkzaamheden voor doet. Wij hebben als bureau neutrale adverteerders bijvoorbeeld softwarebedrijven die minder snel tot gevoelige situaties leiden."

Tot slot vertelt de heer Kuiper: "We merken dat een gedeelte van de transportbedrijven conservatief reageert. Bijvoorbeeld: 'dat hebben we nog nooit gedaan' of 'daar moet altijd onze eigen naam staan'. Trayler biedt transporteurs altijd de optie om ook de eigen naam nog op de trailers zichtbaar te houden. Zo hoeven ze niet bang te zijn, dat ze zelf minder opvallen met hun bedrijfsnaam. En de extra inkomsten niet meepakken is zonde, met 20 vrachtwagens pakt een transporteur al snel 60.000 euro extra winst."

Foto's

 • Blijleven Transport
  Blijleven Transport
 • Blijleven Transport
  Blijleven Transport
 • Blijleven Transport
  Blijleven Transport
 • R. van Heur
  R. van Heur
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden