Transport Online - Geliquideerde man Amsterdam is oud-voetballer Kelvin Maynard

Geliquideerde man Amsterdam is oud-voetballer Kelvin Maynard

Geliquideerde man Amsterdam is oud-voetballer Kelvin Maynard
19-09-2019 09:46 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - De man die woensdagavond werd doodgeschoten in een voertuig op de Langbroekdreef in Amsterdam-Zuidoost, is de 32-jarige voormalige profvoetballer Kelvin Maynard. Een politiewoordvoerster kon niet zeggen of hij een bekende is van politie en justitie.

De beschoten auto reed tegen de gevel van een brandweerkazerne aan de Langbroekdreef. Twee verdachten gingen er op een zwarte scooter vandoor. Volgens de zegsvrouw is er vooralsnog geen verband met de liquidatie van advocaat Derk Wiersum eerder op de dag.

Maynard kwam onder meer uit voor FC Volendam, FC Emmen en Antwerp FC. Dit seizoen speelde hij bij de amateurclub Alphense Boys.

Die club reageert geschokt op het overlijden van de voetballer. Donderdagavond is er een besloten bijeenkomst met de spelersgroep en de staf van de Alphense Boys. De uitwedstrijd tegen Hollandia die voor zaterdagavond gepland stond, gaat niet door.

"Ons diepste medeleven gaat uit naar de vrouw en kinderen van Kelvin, zijn familie en vrienden", aldus de club op de website.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions