Nieuw warehouse voor P&O Ferrymasters in Rotterdamse Europoort

Nieuw warehouse voor P&O Ferrymasters in Rotterdamse Europoort
18-09-2019 13:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - P&O Ferrymasters kondigt vandaag de opening aan van een ultramoderne opslagfaciliteit van 17.000 vierkante meter in Europoort (Rotterdam) ter ondersteuning van haar trans-continentale activiteiten. Het 10-jarige contract voor de extra faciliteiten zal de opslagcapaciteit van P&O Ferrymasters in Rotterdam aanzienlijk uitbreiden, waardoor haar klanten nieuwe opslagmogelijkheden en flexibiliteit krijgen op een van de zakelijke transporthubs van Europa.

Het magazijn, dat uit twee verdiepingen van 7.500 vierkante meter bestaat, wordt volgende maand operationeel en ligt dicht bij zowel het Maasvlakte 2-gebied in Rotterdam als de Europoort-ferryterminal, waardoor het ideaal is gepositioneerd voor de invoer en uitvoer van goederen waarvoor opslag nodig is. P&O Ferrymasters rust de nieuwe faciliteit uit met 16 laaddocks en beproefde magazijnbeheersystemen om ervoor te zorgen dat haar klanten onmiddellijk profiteren van extra opslagcapaciteit in hun end-to-end supply chain-oplossingen.

Mark Mulder, P&O Ferrymasters 'Contract Logistics Director, zei: "Deze nieuwe magazijncapaciteit in Rotterdam markeert een belangrijke stap in onze plannen om handelsstromen in heel Europa mogelijk te maken. Deze nieuwe faciliteit biedt de operationele flexibiliteit en capaciteit die onze klanten nodig hebben om ervoor te zorgen dat hun toeleveringsketens nog efficiënter en effectiever worden met directe toegang tot een centrale hub die spoor, weg, binnenvaart, diepzee en shortsea met elkaar verbindt."

P&O Ferrymasters is een toonaangevende pan-Europese leverancier van logistieke oplossingen. Het bedrijf bedient 20 strategische locaties in 13 landen op het continent en exploiteert geïntegreerde weg-, spoor- en zeeverbindingen via een vloot van meer dan 5.000 trailers en containers.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden