Transport Online - ESA Trucks start in Heerenveen

ESA Trucks start in Heerenveen

ESA Trucks start in Heerenveen
18-09-2019 11:10 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HEERENVEEN - De bouwtekeningen zijn bijna klaar, ESA gaat een nieuw servicepunt bouwen in Heerenveen. Om precies te zijn op het Internationaal bedrijvenpark Friesland (IBF) op een strategische locatie in de oksel van het klaverblad A7 - A32. De nieuwe locatie wordt een nagenoeg energie neutrale vestiging, zonder gasaansluiting maar mét zonnepanelen welke het bedrijf zullen voorzien in de energie.

Een locatie waar ESA hoogwaardige service en reparatie gaat bieden aan haar klanten maar zeker ook gericht op de toekomstige ontwikkelingen en voorbereid op het onderhouden en repareren van elektrisch/waterstof aangedreven voertuigen. Dat is goed nieuws voor de logistieke dienstverleners in die regio maar zeker ook voor de Friese vakmensen die van een uitdaging houden en in hun eigen regio willen werken.

Roots

Hoewel de roots van ESA in Marum ligt, waar het bedrijf in 1927 zijn rijke geschiedenis startte, was één van de eerste activiteiten het opzetten van een buslijn tussen Groningen en Heerenveen. “Iedereen verklaarde ESA voor gek, wie zat nu te wachten op een verbinding tussen Groningen en Heerenveen. De eerste bus die reed zat meteen vol en de lijn Groningen - Heerenveen was het begin van een succesvolle groei. En nu keren we terug naar Heerenveen”, aldus Wim van Nispen, directeur van ESA Trucks.

Dicht bij de klant

ESA is een meer dan 90 jaar jonge, internationaal opererende DAF dealer, die regionaal zaken doen hoog in het vaandel heeft staan. Een van de ESA prioriteiten is om dicht bij haar klanten te staan en service binnen loopafstand te bieden. “Wij hebben sinds 2014 Friesland als verzorgingsgebied voor de verkoop van nieuwe DAF-Trucks maar hadden tot nu toe maar één locatie om onze klanten van service, onderhoud en parts te voorzien. Inmiddels is het marktaandeel van DAF in de regio Friesland fors gegroeid. Tel daarbij op dat Heerenveen is uitgegroeid tot het logistieke hart van Noord-Nederland met veel grote logistieke dienstverleners, dan is het een logische stap om je in Heerenveen te vestigen”, vertelt Klaas Elema, directeur van ESA Trucks.

Service

ESA Trucks zet zich ervoor in om de kwaliteit van service en onderhoud naar een hoger plan te tillen. Met haar uitstekend bereikbare servicelocaties in Groningen, Marum, Drachten en Veendam is ESA samen met Bedrijfswagen Service Friesland, DAF service dealer met vestigingen in Leeuwarden en Bolsward in staat haar klanten te voorzien van de beste service. Met Heerenveen daaraan toegevoegd heeft ESA een volledige dekking in zowel Groningen als Friesland.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions