Clicky


Rijkswaterstaat sluit toiletvoorzieningen verzorgingsplaatsen A58

Rijkswaterstaat sluit toiletvoorzieningen verzorgingsplaatsen A58
17-09-2019 17:22 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

DEN HAAG - Rijkswaterstaat sluit de toiletvoorzieningen op de verzorgingsplaatsen ‘t Scheld en Het Rak langs de A58. Mensen kunnen voor een sanitaire stop terecht bij de tankstations De Voetpomp, De Vliete, Selnisse, De Vliedberg en Arnemuiden.

De toiletten langs de snelweg A58 geven al jaren problemen. Zo hebben de vuilwaterfilters sinds de ingebruikname in 2008 nooit goed gefunctioneerd met vervuiling van het oppervlaktewater tot gevolg; technische oplossingen zijn duur en het resultaat is niet voorspelbaar. Bovendien liet de hygiëne van de toiletvoorziening te wensen over.

Tijdelijke toiletunits en vernielingen

Het plaatsen van een tijdelijke toiletunit en een intensief schoonmaakbeleid in de zomerperiode van 2019 losten de problemen niet op. Er is bovendien regelmatig sprake van vernielingen. De tijdelijke units worden deze week (38, 16 tot en met 22 semptember 2019) verwijderd.

Voor het begin van het toeristenseizoen van 2020 worden ook de vaste toiletgebouwen, die al gesloten waren, weggehaald. Met het verwijderen van de toiletvoorzieningen op ’t Scheld en Het Rak blijft Rijkswaterstaat binnen de kaders van het beleid inzake voorzieningen op verzorgingsplaatsen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions