Eddy de Ridder is miljoenste passagier aan boord van de LEVEL Airbus die naar hem vernoemd is

Eddy de Ridder is miljoenste passagier aan boord van de LEVEL Airbus die naar hem vernoemd is
17-09-2019 16:57 | Algemeen | auteur Redactie

AMSTERDAM - LEVEL verwelkomt vandaag de miljoenste passagier van alle short-haul vluchten binnen het netwerk. In april dit jaar, opende de jonge luchtvaartmaatschappij haar tweede Europese basis op Amsterdam Airport Schiphol.

LEVEL verwelkomt de miljoenste passagier Eddy de Ridder uit Rotterdam aan boord van de vlucht van Amsterdam naar Wenen. De LEVEL Airbus werd feestelijk omgedoopt en zal voortaan de naam dragen van de miljoenste passagier. LEVEL viert deze speciale gelegenheid met een ticket sale naar verschillende bestemmingen binnen Europa in de periode van 17 september tot en met 19 september.

LEVEL viert vandaag - precies 14 maanden geleden na de opening van haar eerste short-haul basis in Wenen-, het vervoer van de miljoenste passagier van alle LEVEL short-haul vluchten binnen het netwerk. Eddy de Ridder (48 jaar) uit Rotterdam is de gelukkige passagier en vliegt vandaag van Amsterdam naar Wenen. Vlak voor vertrek werd vanochtend de Airbus dan ook officieel omgedoopt tot Eddy op Amsterdam Airport Schiphol.

“Ik ben onderweg op zakenreis voor mijn bedrijf TrueLime, dat zich specialiseert in digitale oplossingen. Ik was blij verrast te horen van de LEVEL crew dat ik vandaag de miljoenste passagier ben en voel mij zeer vereert dat de Airbus dan ook mijn naam draagt!”, vertelt Eddy de Ridder enthousiast.

Frank Glander, Managing Director, LEVEL, Anisec Luftfahrt GmbH: “We zijn trots om onze miljoenste passagier te verwelkomen en onze tweede Airbus naar hem te vernoemen. Dat de miljoenste passagier van Amsterdam naar Wenen vliegt, onze twee Europese short-haul hubs, maakt het extra speciaal. Deze mijlpaal is een mooie bekroning voor het LEVEL team en het resultaat van positieve ontwikkelingen in beide markten”.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden