Transport Online - Lichaam vermiste Nederlander Alicante gevonden

Lichaam vermiste Nederlander Alicante gevonden

Lichaam vermiste Nederlander Alicante gevonden
17-09-2019 16:41 | Buitenland | auteur ANP

ALICANTE - Het stoffelijk overschot van een 66-jarige Nederlander die vermist was bij de Spaanse stad Alicante, is dinsdag gevonden. Dat bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag. De honorair consul is naar het rampgebied gegaan om de familie van de man bij te staan.

Een van de vrijwilligers die meehielpen zoeken, ontdekte het lichaam in een kanaal bij de plaats San Fulgencio, zeggen de regionale autoriteiten tegen Spaanse media. De man was zondag meegesleurd door snelstromend water bij de plaats Dolores, enkele kilometers verderop. Hij maakte daar een wandeling met familie en vrienden.

Het zuidoosten van Spanje is getroffen door buitensporig zware regenval en overstromingen. Het noodweer heeft zeker zeven levens geëist. Meerdere mensen verdronken in auto's die razendsnel vol water liepen. Huizen, straten en spoorwegen zijn onder water gelopen. De luchthaven van Almería ging dicht omdat het vliegveld onbereikbaar werd. In het gebied is nog nooit zo veel regenwater naar beneden gekomen sinds het begin van de metingen honderd jaar geleden.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions