Nieuwe MAN TGX voor BPC Transport Emst

Nieuwe MAN TGX voor BPC Transport Emst
16-09-2019 13:41 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

EMST - Aan het in 2009 opgerichte BPC Transport mocht MAN Trucks Apeldoorn recent een nieuwe MAN TGX afleveren. BPC Transport richt zich vooral op vervoer van losgestorte goederen.

Gerwin Remmers, chauffeur van de nieuwe MAN TGX spreekt na enkele weken rijden zeer postief over de erg ruime cabine en de door MAN gebruikte materialen in de cabine. Met zijn TGX rijdt Gerwin voornamelijk resthout weg bij zagerijen in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Denemarken.

De keuze van Gerwin voor een lange wielbasis in combinatie met een luchtgeveerde vooras en een luchtgeveerde cabine heeft zeer goed uitgepakt en heeft geleid tot een truck met een fantastische wegligging.

De MAN TGX werdt voorzien van een hydrauliek systeem en is verder voorzien van alle denkbare luxe, comfort en veiliheidsopties. Voor de mensen van MAN Trucks Apeldoorn was het een groot plezier om deze rijk uitgeruste MAN af te mogen leveren aan een klant die veel van zijn nieuwe truck eist, tot op de dag van vandaag rijdt Gerwin met veel plezier in zijn uiterst fraaie MAN TGX.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden