Transport Online - Kraker Trailers biedt tijdelijk K-Force Limited Edition

Kraker Trailers biedt tijdelijk K-Force Limited Edition

Kraker Trailers biedt tijdelijk K-Force Limited Edition
16-09-2019 09:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AXEL - 2019. Een jaar met betekenis voor Kraker Trailers. 125 jaar geleden werd het bedrijf in het Zeeuwse Axel opgericht en sinds 30 jaar zijn schuifvloertrailers de specialisatie. In 2016 introduceerde Kraker Trailers de K-Force, een trailer waarbij de meest zwaarbelaste lasverbindingen zijn vervangen door schroefverbindingen. Inmiddels geldt dit type als de nieuwe standaard in transportland.

K-Force, ‘n sterke, lichte trailer

Kraker Trailers zocht naar de beste balans tussen gewichtsbesparing en duurzaamheid en vond dit in de K-Force, Kraker's schuifvloertrailer met een geschroefd chassis en geschroefde laadbak. De K-Force is niet alleen de allerlichtste schuifvloertrailer, maar ook de sterkste. De uitgebalanceerde combinatie van staal en aluminium levert een forse gewichtsbesparing op tov een standaardtrailer. Een K-Force weegt rond de 7 ton, afhankelijk van de opties.

Het modulaire productieproces is grotendeels geautomatiseerd wat een hoge, constante kwaliteit waarborgt. Door die modulaire bouwwijze is mogelijk om componenten voor assemblage te spuiten in de volautomatische spuitstraat die in de fabriek is geïntegreerd.

De 41 dwarsliggers in de vloerconstructie zorgen voor optimale ondersteuning en stevigheid in de vloer en zijwanden. Optimale stijfheid van de trailer wordt verkregen door versteviging in de bovenhoeken.

Limited Edition tot eind 2019 leverbaar

Om het 125-jarig bestaan van Kraker Trailers en 30 jaar Kraker-schuifvloertrailers niet zomaar voorbij te laten gaan is er tijdelijk een K-Force Limited Edition verkrijgbaar. Deze K-Force Limited Edition komt met een unieke cash back-actie: bij bestelling en afname van een actie-trailer in 2019 geldt een geldteruggave van €3.000,-.

Het is mogelijk om de Limited Edition trailer uit te breiden met een aantal opties. Kraker Trailers heeft per land een beperkt aantal Limited Edition-trailers beschikbaar gesteld. De actie is gestart op 9 september en loopt tot en met 31 december 2019.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions