Clicky

 
Transport Online - Imanuelle Grives voorlopig op vrije voeten

Imanuelle Grives voorlopig op vrije voeten

Imanuelle Grives voorlopig op vrije voeten
12-09-2019 13:29 | Buitenland | auteur ANP

ANTWERPEN - Actrice Imanuelle Grives mag de inhoudelijke behandeling van haar rechtszaak in vrijheid afwachten, na betaling van een borgsom. Het Openbaar Ministerie in Antwerpen bevestigt berichtgeving daarover van het AD.

De advocaat van Grives had een verzoekschrift ingediend voor de vrijlating, waarop de rechtbank positief besliste. Aan de voorlopige vrijlating zijn geen andere voorwaarden verbonden dan de betaling van de borgsom, die 5000 euro bedraagt. Volgens een woordvoerder van het parket in Antwerpen hoeft Grives ook niet in België te blijven.

Op 19 september wordt de zaak van Grives en twee Amerikaanse medeverdachten voor het eerst voor de rechtbank behandeld. Dan wordt ook beslist wanneer de inhoudelijke behandeling plaatsvindt. Grives hoeft bij die eerste zitting niet aanwezig te zijn.

De actrice werd op 21 juli aangehouden. Volgens het OM had ze xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine in haar bezit. Op haar logeeradres werden nog veel meer drugs aangetroffen, ook amfetamine, GHB en cannabis.

Grives heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol, maar daar heeft het OM geen boodschap aan. Ze wordt verdacht van drugshandel.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats