Transport Online - Contargo nu ook in Bremen vertegenwoordigd

Contargo nu ook in Bremen vertegenwoordigd

Contargo nu ook in Bremen vertegenwoordigd
11-09-2019 16:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BREMEN - Sinds 1 september heeft Contargo GmbH & Co. KG een kantoor in Bremen. Hiermee versterkt de containergroep haar positie in het directe achterland van de Duitse Noordzee-havens.

Het kantoor bevindt zich in het gebouw van NWL Norddeutsche Wasserweg Logistik GmbH, een zusterbedrijf van Contargo. Philip Freytag vertegenwoordigt er als Sales Representative Contargo. De 39-jarige Freytag werkte eerder twaalf jaar in diverse posities bij een middelgroot zeehavenexpeditiebedrijf in Hamburg.

Het kantoor in Bremen staat onder leiding van Contargo in Hamburg. Vanuit Hamburg werden klanten in de regio Bremen/Bremerhaven tot nu toe bediend.

"We zijn blij dat onze klanten nu een contactpersoon in hun buurt hebben", zegt Christian Schäfers, Regionaal Sales Manager Noordzee-havens bij Contargo. "Door onze nieuwe lokale vertegenwoordiging in Bremen en Bremerhaven kunnen we in deze regio onze trimodale producten beter in de markt zetten en zo nieuwe klanten voor ons Contargo-netwerk aantrekken."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,684
Diesel1,266

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions