Transport Online - Slingerende personenauto botst tegen vrachtwagen op de N36 [+foto]

Slingerende personenauto botst tegen vrachtwagen op de N36

Slingerende personenauto botst tegen vrachtwagen op de N36 [+foto]
10-09-2019 18:53 | Ongevallen | auteur Redactie

ARRIËN - Een automobilist is aan het einde van de middag gewond geraakt bij een aanrijding op de N36 in Arriën. Het ongeval vond kort na 17:00 uur plaats tussen de Middenweg en het viaduct van de Schapendijk. Een personenauto die in de richting van de Witte Paal reed botste hier bijna frontaal met een tegemoetkomende vrachtwagen. Volgens automobilisten die het ongeval zagen gebeuren zou de bestuurder van de personenauto aan het slingeren zijn geweest.

Een vrachtwagenchauffeur die achter de betrokken vrachtwagen reed vertelde dat de chauffeur hiervan probeerde uit te wijken, maar dat er niet genoeg ruimte was en een aanrijding niet meer te voorkomen bleek.

De chauffeur van de vrachtwagen kon het voertuig ondanks de forse schade veilig stilzetten in de berm. De personenauto eindigde in de berm zo’n 175 meter van de vrachtwagen. Het wegdek tussen beiden raakte bezaaid met brokstukken, waaronder een afgebroken deel van de ophanging van de personenauto met het wiel er nog aan. De bestuurder, en tevens enige inzittende, van de personenauto raakte gewond. Hij is na kort ter plaatse te zijn behandeld per ambulance naar het ziekenhuis in Hardenberg vervoerd.

De vrachtwagen raakte over de hele linkerzijde beschadigd. Hoewel de dop van de brandstoftank tientallen meters verderop eindigde lekte er geen brandstof weg. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde personenauto afgevoerd. Een andere ‘zware berger’ zal de vrachtwagen gaan afvoeren. De gehele weg werd na de aanrijding afgesloten, maar is inmiddels weer open voor verkeer.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions